Modni performans u kreacijama Milene Radović

63ae8dd535459e6ddaa9950601158f8d_L
Bilo je mi veliko  zadovoljstvo što sam pozvana na  modni performans Milene Radović i Drine Pešić pod nazivom “Modne Iskre ljubavi” koja se održala u kafeu knjižare Delfi u saradnji sa izdavačkom kućom Laguna.

Continue Reading >>

U susret Oskaru

oscars-jewelry-for-less
Modni časopisi, blogovi i emisije uveliko su počeli da se bave “modom crvenog tepiha” obzirom da se bliži dodela Oskara. Od glamuroznih haljina, preko izvanrednih cipela do milionskog nakita. Koga će proglasiti najatraktivnijom damom, ko će imati skuplji nakit, a ko će biti iskritikovan od strane modnih eksperata?

14. februar – Dan zaljubljenih

5
Od kada je zapad popularizovao ovaj praznik, većina evropskih zemalja ga slavi, bilo da su katolički, pravoslavno ili protestantski orijentisane. A da li znate kako je on uopšte počeo da se slavi?

Continue Reading >>

Grupne kupovine – astronomski popusti!

Vreme popusta je najinteresantniji deo kupovine. Imali dosta novca ili malo, kupiti proizvod za značajno manje para no što ste planirali je uvek gušt. Sve popularniji način kupovine robe i usluga sa velikim popustom je putem interneta, a sada je ovakva vrsta usluge zakucala i na naša vrata.   Grupne internet kupovine i ponude napadaju nas sa svih strana. 

Continue Reading >>

Sankanje u sred grada

snk
Verovatno se pitate kakve ovo veze ima sa modom? E pa ima. U Beogradu je već neko vreme moderno da kada sneg napada više od 15cm Beograđani izađu na ulice i sankaju se, jer grad zatvara određene ulice baš za ovu namenu. Ali, ovo se ne odnosi samo na decu  već i na odrasle.

Continue Reading >>