Proleće je i sve miriše na..

Proleće je i sve miriše na..

Danas sam osetila miris proleća po prvi put! Onaj poznati miris koji učini da vam se lice ozari, budete srećni i bez razloga i zaljubljeni u život! Meni se dešava da kao kuče samo njuškam mirise koji mi evociraju uspomene i prisećam se… Recimo danas sam oživela 2007 godinu kada sam počela da se zabavljam sa već poznatim Stevom. Išli smo danas za suncem , bez smera i cilja se vozili motorom, a miris kacige koja je iz tog perioda, i u koju je on svojevremeno stavio jelkice pa i dalje miriše, me je podsetio na period kada nikad zaljubljenija sletim niz stepenice iz svoje kuće pa se na svakom ogledalu još po jednom pogledam ,i sva ustreperela izadjem , a ceka me motor i lepi devetnaestogodisnjak na njemu(stvarno nisam normalna). Naravno izadjem veoma hladna i poluzinteresovana, devojke uvek malo glumatajte , nezaineteresovanost čini čuda čak i lažna. Danas je isti miris učinio da se vratim par godina unazad i budem srećna, srećna , srećna, što zbog uspomena ,što zbog činjenice da je opet proleće i da će sve ponovo da miriše obojeno nekim novim dogadjajima..

Privlačim ljubav!

Volim da se “kitim” i za mene ne postoji metal i kamen koji volim više. Sve zavisi od raspoloženja i životnog ciklusa, pa sam tako malo više prisna sa belim zlatom, pa sa žutim, pink, a bižuterija je tu da dopuni moj nakit uvek!
Dijamanti su naši najbolji prijatelji i to zaista mislim, ali metaforično naravno,i na način da nas ti prijatelji nikada neće izneveriti,već naprotiv možemo da se apsolutno oslonimo na njih i u nekoj neprilici od njih i preživimo!
Kada sam bila tinejdžerka dobila sam od kuma na poklon kamenčić ćilibara, koji sam obožavala  pogotovo zbog činjenice da je ćilibar kristalizovana smola i da bi bio u obliku kakav nosimo na ogrlici treba da prodje nekoliko stotina godina što mi je baš fascinantno. Ponekad se desi da se u ćilibaru zadesi i koji delić mrava ili neke bubice, ha baš slatko!!

Ono što sam nedavno otkrila sa jednim lepim i vrednim poznanstvom tj. Vesnom Milošević, to je svet dragog kamenja i kristala. Neverovatno je da sam pri prvom susretu sa Vesninim radom sve  birala isto kamenje od kog će mi napraviti ogrlicu i brojanicu, neznajući koji je koji kamen iako su bili u različitim bojama i formi. (Ahat i Žad) ,

Od tada pa do sada , naučila sam dosta o dragom kamenju, (počela sam još više da se kitim), bila sam Vesnin model vidite fotografiju na kojoj ponosno nosim njene ogrlice, i mogu vam reći da li sugestivno ili je zaista moć u tim prelepim kamenčićima ali mi se svašta lepo dešava od kako ih nosim.
Da razbijemo zablude, drago i poludrago kamenje ne košta previše, i može svako sebi da priušti komad koji će ostaviti u nasledje! Ono što je meni još privlačno je da svako od nas ima unikat i da same možemo da ispoljimo svoju kreativnost i stil i dizajniramo svoj primerak sa Vesnom.

U susret proleću i mom raspoloženju po svemu sudeći ja sam kreirala narukvicu od Žada u nekoliko pastelnih boja koju mogu da kombinujem u različitim prilikama.
Btw, moj prvi primerak ELM ogrlice je Rozenkvarc koji prilači ljubav! Složićete se sa mnom , ljubavi nikad dosta!
Vaša J

Nedelja mode u Londonu

Meadham Kirchhoff ponovo su privukli veliku pažnju posetilaca, kritičara i svih onih koji se bave modom. To su učinili u Londonu predstavljajući svoju kolekciju za Jesen-Zimu  2012/2013. Kako svetski standardi diktiraju tako mi pratimo. Još uvek nismo izašli iz zime, a već nam predstavljaju novu.

Belgrade Fashion Week – dan prvi

Prvi dan BFW-a prošao je, može se reći, veoma uspešno. Dragana Ognjenović pokazala je dve različite strane: sa jedne vrhunske modele koji su odlično skrojeni, sa druge modele koji liče na one iz 60’ih, ali deluju neodrađeno i neobrađeno. No, ona bolja polovina je zaista dobra i opravdala je svako slovo u imenu poznate kreatorke. Miss Sixty, Sisley, Killah pa i Energie su održali višegodišnji standard i ovog proleća i leta imaju da ponude dobru garderobu za različite ukuse i različite džepove. Mladi dizajneri su nam pokazali da ne treba da se plašimo šta će buduće generacije nositi. Aleksandra Mitkovska je obeležila nedelju mode  u stilu futurističkog Modrijanija, ako tako možemo da se izrazimo i osvežila pistu oštrim linijama i odličnim detaljima. Nataša Pejović je svojim modelima rekla da devojke i dalje mogu da izgledaju romantično i umiljato. Jedina dilema nam je bila da li su u pitanju spavaćice ili garderoba za ulicu ili oba… A revija čiju smo najavu gledali  nedeljama po bilbordima srušila je sve iluzije i osim dobrih frizura, nije nam pokazala ništa novo. U pitaju je Danka Karović, od koje smo očekivali mnogo, a dobili vrlo malo.

ŠOPING UTORAK, I POPUST DO 40% U PETAK U GOLDEN LADY OUTLETU


DRAGE DAME ,
OBAVEŠTAVAMO VAS  DA JE U TOKU POPUST OD 10% U BN BOS PRODAVNICAMA NA LOKACIJAMA SA FOTOGRAFIJE. TAKODJE,U PETAK 6. APRILA U PRODAVNICI ĆE SE  ORGANIZOVATI PROLEĆNI OUTLET SHOPPING SA SNIŽENJIMA DO 40% U GOLDEN LADY OUTLET PRODAVNICU U BN BOS CENTRU U ZEMUNU. RADNJA ĆE RADITI DO 23h, PA IZVOLITE!